FRFaîtes votre choix:

Diensten



Wij voeren uw analyses uit op:

  • Alle voedingswaren
  • Diervoeders
  • Dierlijk afval
  • Dierlijke productie
  • Omgevingsstalen
  • Water (drinkwater, zwemwater, ... )
  • Enz.

Ondersteuning:

Wij beschikken over ervaren medewerkers die u bijstaan bij de samenstelling en interpretatie van uw laboratoriumanalyses. Verschillende van onze deskundigen hebben hun sporen verdiend in het kwaliteitsmanagement van voedingsbedrijven. Zij weten beter dan wie ook dat laboratoriumanalyses geen doel op zich zijn, maar een middel om uw doel te bereiken, nl. een veilig, smakelijk en succesvol product op de markt te brengen.

Onze deskundigen staan tevens ter uwer beschikking om u te ondersteunen bij individuele problemen.

Net deze aanpak maakt ons zo verschillend.

Samen geven wij uw bedrijf een professioneel imago, dat de kwaliteit en de promotie van uw producten ten goede komt.


Voor vrijblijvende informatie of een bezoek ter plaatse kan U steeds contact opnemen met Dr. Ir. Stefan Coghe ( Algemeen directeur )


FoodWeb: uw resultaten online

Onze FoodWeb-applicatie laat u toe de resultaten van uw analyses online te volgen. Tevens is het via deze applicatie mogelijk uw resultaten van de laatste 13 maanden te downloaden in excel-formaat, zodat u deze naar keus kan bewerken of er statistiek kan op toepassen.

Vraag uw paswoord en login.

Beheersplan Legionella

Aangezien Servaco Food Control veel belang hecht aan een goede samenwerking met klanten en u naast analyses graag de nodige ondersteuning verleent, hebben wij onze diensten uitgebreid: U kunt  nu bij ons ook terecht voor het opmaken, implementeren of actualiseren van uw beheersplan voor Legionella.

Een beheersplan is vereist voor watervoorzieningen in hoogrisico- en laagrisico-inrichtingen, voor koeltorens en voor klimaatregelingsystemen met luchtvochtigheidsbehandeling.

Dit volgens het Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de preventie van de veteranenziekte op publiek toegankelijke plaatsen van 09/02/2007.

Contacteer ons op: sales@servacofoodcontrol.be.

www.servacofoodcontrol.be
Wij voeren uw analyses
uit
op voedingswaren, diervoeder, dierlijk afval
en water.
Honderdweg 13
9230 Wetteren

Tel.: +32 9 363 80 14
Fax: +32 9 362 04 62

E-mail