FRFaîtes votre choix:

Wijziging in organisatie

Nieuws > Wijziging in organisatie >

Op 1 maart hadden we het genoegen om Stefan Coghe bij Servaco Food Control te verwelkomen. Vanaf 1 april zal hij de functie van Algemeen Directeur overnemen van Dr. Paul Heereman.

 

Stefan Coghe is Bio-ingenieur en behaalde een doctoraat aan het Labo Mouterij en Brouwerij. In 2005 was hij medeoprichter van Flanders’ FOOD, het innovatieplatform van en voor de voedingssector waar hij zich o.a. specialiseerde in de microbiologische- en chemische eigenschappen van voeding. Daarnaast adviseerde hij bedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe producten en processen.  We zijn er dan ook van overtuigd om met Stefan een geschikte opvolger gevonden te hebben om de  verdere leiding van Servaco Food Control op zich te nemen en de vooropgestelde doelen te realiseren.

 

Om de overdracht van taken en expertise optimaal te laten verlopen, blijft Dr. Paul Heereman tot eind september actief bij Servaco Food Control, waarna hij zal kunnen genieten van een welverdiend pensioen. We wensen hem uitdrukkelijk te bedanken voor alle realisaties de afgelopen jaren en voor het uitbouwen van een toonaangevend en state-of-the-art laboratorium voor voeding, diervoeder, water en dierlijke bijproducten. Dr. Heereman zelf houdt eraan om iedereen te bedanken voor het jarenlange vertrouwen en de goede samenwerking.

 

We kijken alvast uit naar een verdere goede samenwerking. Mocht u contact willen opnemen met onze nieuwe Algemeen Directeur, dan kan dit via volgende coördinaten:

Stefan Coghe

Telefoon: +32 9 363 80 14, +32 475549228

E-mail: directie@servacofoodcontrol.be

Honderdweg 13, B   9230 Wetteren

Terug
www.servacofoodcontrol.be
Wij voeren uw analyses
uit
op voedingswaren, diervoeder, dierlijk afval
en water.
Honderdweg 13
9230 Wetteren

Tel.: +32 9 363 80 14
Fax: +32 9 362 04 62

E-mail